Aanmelden   Do-Up is een gepatenteerde innovatie en een origineel design, ontstaan uit vele jaren van onderzoek, ontwikkeling en testen. Dankzij het unieke concept van de centrale buis met groef, kan de steun van elke trede vastgezet worden. Dit verschuifbare element kan op maat afgesteld worden, naargelang de hellingsgraad en het aantal gewenste treden.
Do-Up® werd ontwikkeld voor rechte trappen (a), maar leent zich met enkele aanpassingen (grijze stroken) tijdens de (ver)bouwwerken eveneens voor trappen met een kwartdraai (b) en met een halve draai (c).Uitsluitend via het internet verkopen houdt drie belangrijke voordelen in: een rechtstreekse relatie tussen producent en klant, een zekere besparing van tijd én van geld. Ontdek de argumenten die ons overtuigden om voor deze exclusieve verkoopvorm te kiezen.

Met een simpele muisklik bepaalt u zelf - aan de hand van diverse opties - de stijl van uw Do-Up trap, die mooi aansluit bij uw interieur. In functie van de maten kiest u eveneens het comfortniveau van uw trap (dat wordt bepaald door het maximale aantal treden).
 
info@metalstep.be
CONCEPT
Voorstelling
Technologie
Rechtstreekse verkoop
Showrooms
MIJN 3D TRAP
Configuratie
Opmeten
De kleuren
De patronen
Assemblage stappen
MIJN BESTELLING
Identificatie
Betalingswijze
Levering
BLOG F.A.Q. PRAKTISCHE INFO
Contact
Privacy
© 2011 Do-Up – Alle rechten voorbehouden - Bezoek ook Metalstep website